Samarbejdspartnere

Pakkelabels.dk samarbejder med en række professionelle it- og konsulenthuse, der har forskellige ekspertiseområder.

Søger du f.eks. rådgivning til optimering af din fragthåndtering eller har du brug for hjælp til til at integrere Pakkelabels.dk med dit shopsystem/økonomisystem, så kontakt en af vores partnere herunder.

Danhost

Danhost Webshop er under konstant udvikling, med løbende opdateringer og nye features. Foruden et brugervenligt shopsystem, får du store fordele blandt vores samarbejdspartnere.

Vi har præinstalleret Pakkelabels.dk i alle vores webshops, hvilket betyder, at du med vores løsning automatisk får adgang til et væld af forsendelsesmuligheder helt fra starten.

Platform: Danhost.

ErhvervsHjemmesider.dk

Hos ErhvervsHjemmesider.dk ApS er vi eksperter i WordPress og WooCommerce.

Pakkelabels.dk er hos os det oplagte valg, når det kommer til opsætning af fragt. Vi kan hjælpe med råd og vejledning omkring de muligheder, der er i Pakkelabels.dk’s WordPress plugin, samt opsætning af integration mellem de to platforme.

Platform: WordPress og WooCommerce.

SiteTech Webudvikling

SiteTech Webudvikling er et udviklingshus på Fyn, der er specialiseret i PHP baserede webløsninger.

SiteTech Webudvikling tilbyder at udvikle integrationen mellem dit websystem og Pakkelabels.dk. Har du derfor særlige behov, så er det SiteTech Webudvikling, som du skal have fat i.

Platform: Alt i PHP.

AWORK Webbureau

Hos AWORK Webbureau hjælper vi både virksomheder med webshops løsninger.

Vi udvikler primært i Magento og WooCommerce. Vi har flere års erfaring indenfor online markedsføring og er en god sparringspartner, når man vil ramme sin målgruppen gennem webshoppen.

Platform: Magento og WooCommerce.

Kong Gulerod Reklamebureau

Hos Kong Gulerod Reklamebureau, har vi, i Tea Commerce til Umbraco, udviklet vores egen webshop platform; ScepterCommerce. Platformen er bl.a. integreret med Pakkelabels.dk, som er med til at sikre en effektiv ordrebehandling.

ScepterCommerce er på den måde både relevant for små, mellemstore og store webshops.

Platform: Umbraco/ScepterCommerce.

infoDesign

Webudvikling Webudvikling

Platform: Shopify.

Inventio.IT

Inventio.IT A/S er blandt de førende leverandører af IT-løsninger og blandt Danmarks største forhandler af økonomisystemerne Microsoft Dynamics C5 og NAV.

Vi driver bl.a. SaaS platformen C5online.nu og NAVonline.nu, hvor vi tilbyder vores kunder produktet SMARTforsendelse, der er en integreret løsning til Pakkelabels.dk’s fragtplatform.

Platform: Microsoft Dynamics C5 og NAV.

Navi Partner

NaviPartner leverer forretningsløsninger til detail- og e-handel. Et af vores kendte løsninger er NP Retail, der er en integreret POS baseret på Dynamics NAV.

I NP Retail har vi integreret til Pakkelabels.dk, hvilket betyder, at der fra NP Retail let og effektiv kan oprettes forsendelser mellem butikkerne og håndtere webordrer.

Platform: Microsoft Dynamics NAV og Magento.

Skanderby

Skanderby er specialister i Microsoft Dynamics NAV. Vi hjælper med din IT-løsning, uanset om det drejer sig om implementering, vedligeholdelse, konvertering eller support.

Har du brug for at integrere Pakkelabels.dk med dit økonomisystem, så står vi klar til at hjælpe med at rådgive og varetage implementeringen af løsningen for dig.

Platform: Microsoft Dynamics NAV.

Brug for hjælp?

Skulle du støde på udfordringer, sidder vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig. Herunder kan du se vores kontaktmuligheder samt åbningstider.

Send os en e-mail

kundeservice@pakkelabels.dk

Ring til os

+45 70 400 407

Åbningstider

Alle hverdage 9.00-16.00