DHL Express information og krav

DHL er en global markedsleder inden for logistikbranchen. DHL Express gør det nemt at sende internationale forsendelser rundt i verden og du får adgang til DHLs enestående globale ekspertise.

På vores nærmarkeder Sverige og Tyskland har DHL i dag en stor markedsandel på pakkemarkedet. I Danmark er DHL i kraftig vækst. På denne side finder du relevante informationer omkring DHL Express fragtprodukter og krav til forsendelsen.

Bring

Fragtprodukter

På Pakkelabels.dk kan du købe DHL Express fragtprodukter/forsendelser til hele verden.

Med DHL Express kan du sende både pakker og paller, derudover er afhentning af din pakke/dit gods på din adresse inkluderet i fragtprisen.


DHL Express Worldwide

Med DHL Express Worldwide kan du få dør-til-dør-levering af din forsendelse inden for næste mulige arbejdsdags ophør.

Produktet er oplagt til tidskritiske internationale forsendelser.


DHL Economy Select

DHL Economy Select giver mulighed for dør-til-dør-levering inden for et vist antal dage af enkelt-, flerkolli- og palle-forsendelser.

Produktet er oplagt til mindre hastende og typisk tungere forsendelser.

Mål og dimensioner

Forsendelser der sendes med DHL Express må indeholde flere kolli/pakker.

Vejer et kolli under 20 kg, er det vigtigt, at kolliet skal kunne læses på vogn af én mand.

Hvis et kolli vejer over 20 kg, er det et krav, at indholdet skal ligge på en palle. Det er ikke muligt at få den anvendte palle retur eller få byttet palle, når DHL Express afhenter forsendelsen.

Det er vigtigt, at du overholder de tilladte mål, når du sender med DHL Express. Ved overskridelse af de maksimale mål, vil du blive opkrævet for et oversize-gebyr.

Max. længde:

120

Centimeter

Max. højde:

120

Centimeter

Max. vægt:

1000

Kilogram

Danger Zone

DHL Express forsendelser må ikke indeholde værdifulde smykker og ure, værdipapirer, uerstattelige genstande, pornografi, piratkopier, dyr, ulovlige pelse, planter, menneskelige rester eller aske, våben, ammunition, narkotika, væske, farligt gods i henhold til IATA og ADR regler. Yderligere restriktioner kan også gælde og er ikke begrænset til lovgivningen i visse lande. Læs mere her.

Det er dit ansvar som afsender altid at sikre at indholdet af din pakke er acceptabelt og ikke krænker nogen lov eller regering.

Hvis du er usikker på, om dine varer kan transporteres eller hvis der er nogen restriktioner af indholdet, bedes du kontakte DHL Express kundeservice på tlf. nr. 70 345 345.

Emballagekrav

Indholdet skal være emballeret på en sådan måde, at det kan sammenlæsses med andet gods og tåle vejtransport i presenningsopbyggede lastbiler. Paller og stykgods skal kunne tåle håndtering med truck.

Det er afsenders ansvar, at en forsendelse er emballeret på en måde, der sikrer, at indholdet er tilstrækkeligt beskyttet, og som endvidere forhindrer, at forsendelsen volder skade på andre forsendelser, DHL Express eller tredjemand.

Du kan finde DHL Express’ guide til emballering her.

Klargøring og afhentning af forsendelse

Forsendelsen skal være forsynet med en pakkelabel. Hvis en forsendelse skal til en destination, som kræver indfortoldning (lande uden for EU), er det vigtigt, at informationerne for proformafaktura bliver oplyst og indtastet korrekt.

Når forsendelser afhentes, skal der vedlægges en End of Day liste, som kan udskrives fra Pakkelabels.dk under menuen “Forsendelser > Dokumenter”.

DHL Express kan afhente forsendelser på adresser, der ligger på brofaste øer i Danmark.

Afhentning kan bestilles elektronisk på Pakkelabels.dk under menuen “Afhentning”.  Afhentning kan kun finde sted på alle dage, undtagen lørdage, søndage og helligdage.

Hvis en forsendelse bliver bestilt inden kl. 10:00, kan afhentningen ske på samme dag. Det er vigtigt, at afhentningen står klar til afhentning, når DHL Express kommer for at hente forsendelsen.

Tillæg for ekstraordinære aktiviteter

DHL Express ønsker at tilbyde kunderne den bedste service. For at opretholde et konstant højt serviceniveau, afregner DHL Express et tillæg for ekstraordinære aktiviteter. DHL Express vurderer løbende omfanget af disse tillæg for at afspejle de faktuelle omkostningerne der er forbundet med de givne aktiviteter. For nærmere info om tillæg, henviser vi til DHL’s hjemmeside.

Tillægsydelse: Pris ekskl. moms:
Levering til ydreområde 150,00 DKK
Afhentning i ydreområde 150,00 DKK
Over standard vægt 595,00 DKK
Over standard mål 595,00 DKK
Ikke stabelbar palle 1100,00 DKK
Tillægsydelse: Pris ekskl. moms:
Adresse korrektion 75,00 DKK
Forhøjet risiko 150,00 DKK
Destinationer med begrænset adgang 225,00 DKK
Eksportør validering 225,00 DKK

DHL Express’ øvrige vilkår og betingelser

Med DHL Express kan du sende til hele verden, dog skal du være opmærksom på, hvis du sender til Rusland med DHL Express, så kan der kun leveres til erhverv.

Når du køber DHL Express fragt igennem Pakkelabels.dk, accepterer du pr. automatik den DHL’s forretningsbetingelser. På dette link kan du læse nærmere om DHL Express øvrige vilkår og betingelser for transport, herunder bl.a. fortoldning, vareforsikring, omstændigheder udenfor DHL’s kontrol, afsenders garantier og indeståelser.

Leveringstid

Leveringstid

Forventet leveringstid oplyses når du bestiller din forsendelse.

Package Insurance

Forsikring og erstatning ved skade

En forsendelse med DHL Express er forsikret. Læs mere her.

Pickup

Afhentning

Afhentning er inkluderet i prisen når man bestiller med DHL Express.

Brug for hjælp?

Skulle du støde på udfordringer, sidder vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig. Herunder kan du se vores kontaktmuligheder samt åbningstider.

Send os en e-mail

kundeservice@pakkelabels.dk

Ring til os

+45 70 400 407

Åbningstider

Alle hverdage 9.00-16.00