DAO365 information og pakkekrav

På denne side finder du relevante informationer omkring DAO365 fragtprodukterne og krav til pakkerne.

Produkter og maksimale mål

Når du køber DAO365 forsendelser via Pakkelabels.dk kan du vælge imellem DAO365 Pakkeshop og DAO365 Hjemmelevering.

Det er vigtigt, at du overholder de tilladte pakkedimensioner og vægt, når du sender med DAO365. Sender du en pakke med DAO365, hvor pakkens mål falder udenfor de tilladte mål, risikerer du, at DAO365 sender din pakke retur.


DAO365 Pakkeshop

dao pakkeshop logo

Med DAO365 Pakkeshop kan du levere pakker til DAO365’s afhentningssteder (DAO365 Pakkeshop), hvor dine kunder kan afhente pakkerne.
Pakker der sendes med DAO365 Pakkeshop må have følgende maksimale mål:

  • Max. størrelse: 50 x 50 x 50 cm
  • Max. vægt: 10 kg

Ved afhentning af pakker i en DAO365 Pakkeshop skal modtageren oplyse den personlige kode, der bliver sendt til modtageren på e-mail og/eller sms. En pakke der bliver sendt til en DAO365 Pakkeshop henligger i DAO365 Pakkeshoppen i 14 dage. Sidste afhetningsdato oplyses i den meddelelse, der sendes til modtageren ved pakkens ankomst til DAO365 Pakkeshoppen.


DAO365 Hjemmelevering

dao direkte logo

Med DAO365 Hjemmelevering kan du få pakker leveret direkte til hjemmeadressen hos dine kunder.

Pakker der sendes med DAO365 Hjemmelevering må have følgende maksimale mål:

  • Max. størrelse: 33 x 23 x 6 cm
  • Max. vægt: 2 kg

OBS: Køber du DAO365 Hjemmelevering med vægten 0-1 kg, skal du være opmærksom på, at pakken højst må have målene 33 x 23 x 3 cm.

Flex-aflevering: Ved forsendelse med DAO365 Hjemmelevering accepterer afsender, at pakken må afleveres ved at blive henstillet på den anførte modtageradresse eller hængt på modtagerens boligs hoveddørs håndtag i en plastikpose, hvis der i forbindelse med afleveringen ikke træffes personer på adressen, som pakken kan afleveres til, eller pakken ikke kan afleveres i modtagerens postkasse/brevsprække. Hvis modtageren bor i låst opgang, som DAO365 ikke har adgang til, leveres pakken til en DAO365 Pakkeshop. Modtageren vil blive notificeret herom pr. e-mail eller SMS.

Leveringstid

Pakker der sendes med DAO365 har en leveringstid på 2-4 dage.

Pakkens indhold

Pakker der sendes med DAO365 må ikke have følgende indhold:

  • Farligt indhold
  • Levende eller døde dyr
  • Våben eller våbendele
  • Letfordærvelige varer
  • Kopiprodukter

Emballagekrav

Pakker skal kunne stables og tåle stød, tryk og rystelser.

Det er afsenders ansvar, at en pakke er emballeret på en måde, der sikrer, at indholdet er tilstrækkeligt beskyttet ved sædvanlig pakkehåndtering, herunder maskinsortering, og som endvidere forhindrer, at pakken volder skade på andre forsendelser, DAO365 eller tredjemand. Emballagen skal være transportegnet.

Porcelæn, glas og tilsvarende skrøbelige genstande skal emballeres i en kraftig kasse, der er fyldt op med et velegnet materiale til at beskytte indholdet, for eksempel kugler eller ”chips” af skumpolystyren. Det skal sikres, at der under transporten ikke kan ske gnidninger eller stød både mellem genstandene i forsendelsen og mellem genstandene og siderne på emballagen.

Væsker og stoffer, der har let ved at kondensere, skal være anbragt i beholdere, der er fuldstændigt sikrede mod udsivning. Den enkelte beholder skal være anbragt i en særlig solid kasse indeholdende et beskyttende materiale, som er velegnet til at absorbere væsken i tilfælde af brud på beholderen.

Teknisk udstyr, herunder computer-, edb- og laserudstyr og lignende, skal sendes i en kraftig kasse og skal inde i kassen være emballeret med tætsiddende formstøbt stødabsorberende materiale, f.eks. flamingo. Emballagen skal være tilpasset det pågældende tekniske udstyr, således at det tekniske udstyr er tilstrækkeligt sikret mod stødpåvirkninger og ikke under transporten kan bevæge sig i forhold til emballagen eller andre genstande i samme forsendelse.

DAO365 er ikke forpligtet til at kontrollere emballagen. Såfremt DAO365 ved indleveringen eller under omdelingen af en pakke opdager, at pakken ikke er emballeret forsvarligt, er DAO365 berettiget til at afbryde befordringen.

DAO365 kan efter forholdene aflæsse, uskadeliggøre, tilintetgøre eller bortskaffe en sådan pakke uden pligt til at betale erstatning. Aflæsning, uskadeliggørelse, tilintetgørelse eller bortskaffelse sker for afsenderens regning og risiko.

Har du brug for hjælp?

Send os en e-mail

kundeservice@pakkelabels.dk

Ring til os

+45 70 400 407

Åbningstider

Alle hverdage 9.00-16.00