Bring information og pakkekrav

Bring er ejet af Posten Norge og de har i de sidste år opbygget et omfattende pakkeleveringsnet i Norden, som nu bliver en del af det europæiske netværk.

Her i Danmark har Bring fået etableret over 1.000 udleveringssteder, der tæller supermarkeder, tankstationer, kiosker og pakkeautomater (SwipBoxe).

Bring

Fragtprodukter

Når du køber Bring forsendelser via Pakkelabels.dk kan du vælge mellem flere forskellige fragtprodukter:


Pakkeshop

Bring Pakkeshop er et billigt og effektivt produkt, hvis du vil sende pakker til private. Bring tilbyder mere end 1.000 udleveringssteder i Danmark inklusiv Swipboxe.

Har du en webshop, så kan du med Pakkelabels.dk’s gratis fragtmoduler lade dine kunder selv vælge udleveringssted, når de handler hos dig.


Hjemmelevering Aften (17-22)

Med Bring Hjemmelevering Aften kan dine kunder få leveret pakker direkte til døren i tidsrummet 17 til 22.

Hjemmelevering Aften er specielt godt, hvis du sender store og/eller tunge pakker, da dine kunder ikke behøver at tænke på, hvordan pakken skal fragtes hjem fra f.eks. en Pakkeshop.

Mål og dimensioner

Det er vigtigt, at du overholder de tilladte pakkedimensioner og vægt, når du sender med Bring.

Sender du en pakke med Bring, hvor pakkens mål falder udenfor de tilladte specifikationer, vil du blive opkrævet for et Special Handling-gebyr. Ved meget store forsendelser, hvor længde + omkreds overstiger 300 cm., så risikerer du, at din pakke bliver håndteret som en palle, og du vil derfor blive opkrævet prisforskellen op til Bring’s gældende pallepriser.

Bring afregner efter fysisk vægt, når pakken falder indenfor de tillladte mål.

NB: Bring’s min. størrelse er 1 x 13 x 23 centimeter.

Længde + omkreds:

300

Centimeter

Max. størrelse:

120 x 60 x 60

Centimeter

Max. vægt:

20

Kilogram

Danger Zone

Pakker der sendes med Bring må ikke have følgende indhold: Våben, ammunition, levende dyr, cigaretter og tobak, alkohol, farligt gods, værdifuldt indhold (ædelmetaller, ædelstene, kontanter og værdipapirer).

Emballagekrav

Det er afsenders ansvar, at forsendelsen er pakket således, at det kan tåle normal transporthåndtering, hvilket indebære flere omlastninger og omsorteringer på rejsen. Udvendig og indvendig emballage skal derfor tilpasses efter indholdet.

Flydende indhold og pulver skal pakkes godt, så det kan absorberes inde i den udvendige emballage, selvom den indvendige emballage skulle blive beskadiget.

Korrekt emballeret forsendelse er en forudsætning for at kunne få erstatning ved eventuel skade under transporten.

Det er desuden ikke tilladt at sende rør/ruller med Bring, da forsendelsen ikke vil kunne maskinsorteres. Ved overtrædelse vil der blive opkrævet et gebyr på 25,00 DKK for manuel håndtering.

Leveringstid

Leveringstid

Pakker der sendes med Bring har en leveringstid på 1-2 dage.

Package Insurance

Forsikring og erstatning ved skade

En indenlandsk forsendelse med Bring er forsikret op til 4.000 kr. af kostprisen. For udenlandske forsendelser kontakt venligst Bring for at høre nærmere.

Pickup

Indlevering af Bring forsendelser

Bring har over 1.000 Pakkeshops. Find Bring’s indleveringssteder her.

Brug for hjælp?

Skulle du støde på udfordringer, sidder vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig. Herunder kan du se vores kontaktmuligheder samt åbningstider.

Send os en e-mail

kundeservice@pakkelabels.dk

Ring til os

+45 70 400 407

Åbningstider

Alle hverdage 9.00-16.00