Kom godt i gang

Det er både let og hurtigt at komme i gang med at købe pakkeporto gennem Pakkelabels.dk. Vi sørger for formaliteterne, så du kan fokusere på din virksomhed. Når du køber pakkeporto gennem Pakeklabels.dk betaler du kun for fragtprisen. Vi tager ingen ekstra afgifter, gebyr eller lignende.

Du kan se alle vores priser til både ind- og udland i vores prisliste.

Vi håber, at nedenstående trinvise gennemgang af Pakkelabels.dk giver dig det overblik, du har brug for, for at komme godt i gang med smartere, billigere pakkelabels.

1: Opret bruger

At købe billige pakkelabels hos Pakkelabels.dk kræver ikke andet end et CVR-nummer og en gratis bruger hos os. Er du i tvivl om oprettelsen af din bruger kan du læse mere her.

Læs mere her

2: Vælg speditør og vægtklasse

Når du køber en pakkelabel hos Pakkelabels.dk beder vi dig om at vælge en speditør samt en vægtklasse. Her kan du læse om, hvilke valgmuligheder du har, samt hvordan du vælger rigtigt.

Læs mere her

3: Angiv afsenderinformation

Hvor kommer din pakke fra? Og hvor skal den hen, hvis den af den ene eller den anden grund skal retur? Læs meget mere om afsendertrinnet i købsprocessen her.

Læs mere her

4: Angiv modtagerinformation

Hvor skal din pakke hen? Det giver sig selv, at der skal modtagerinformation på en pakkelabel. Her kan du læse om, hvordan du udfylder informationerne korrekt.

Læs mere her

5: Betal din pakkelabel

Hos Pakkelabels.dk har du flere muligheder for betaling af din pakkelabel. Hvilken metode du foretrækker er op til dig. Læs mere om betalingsvinduet her.

Læs mere her

6: Kvittering

Når du har købt en pakkelabel hos Pakkelabels.dk vises en kvitteringsside. Den kan du læse mere om her.

Læs mere her

7: Print pakkelabel

For at du kan bruge din pakkelabel skal den printes ud. Der findes forskellige muligheder hvad angår printertyper og forskellige slags papir. Her kan du læse om de muligheder, vi giver i den forbindelse.

Læs mere her

8: Send din pakke

Hvor går du hen, når din pakke er klar til afsendelse? Det giver vi svar på her.

Læs mere her

Brug for hjælp?

Skulle du støde på udfordringer, sidder vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig. Herunder kan du se vores kontaktmuligheder samt åbningstider.

Send os en email

kundeservice@pakkelabels.dk

Ring til os

+45 70 400 407

Åbningstider

Alle hverdage 9.00-16.00