Kom godt i gang

Aldrig har det været nemmere at håndtere fragt og forsendelser. Pakkelabels.dk er udviklet med brugeren i centrum. Se her hvordan du kommer godt i gang.

En løsning til alle dine forsendelser

Udskriv pakkelabels på tværs af transportører fra et system.

Kombiner dine egne fragtaftaler med vores fragtpriser og opnå gode priser hele vejen rundt.

Med Pakkelabels.dk skal du kun arbejde i et system. Det sikrer dig en hurtig og effektiv arbejdsgang i din hverdag, og du får et godt overblik over alle dine forsendelser.

Opret en gratis Pakkelabels-konto i dag, og du er klar til at oprette din første pakkelabel.

Gratis plug’n play integrationer

Klargøring af forsendelser skal foregå hurtigt, præcist og effektivt.

Det opnår du med vores plug’n play integrationer til webshops og økonomisystemer, som kun tager 10 minutter at sætte op.

Driver du webshop, så kan du med fordel også anvende vores gratis fragtmoduler, som lader dine kunder selv vælge udleveringssted, når de handler hos dig.

Ønsker du til gengæld at skræddersy din egen løsning, så har vi også et offentligt API, som du frit kan benytte.

Har du derimod kun få forsendelser og ikke behov for integration og automatisering, så kan du også nem og hurtig oprette dine pakkelabels manuelt.

Flere labelformater og printmuligheder

Tilpas pakkelabels efter dit behov.

Vælg mellem labelformaterne A5, 10×19 cm eller ZPL.

Pakkelabels kan udskrives på en almindelig A4-printer eller på en labelprinter.

Desuden kan alle pakkelabels downloades i digital form som PDF-fil eller PNG-billede, hvilket gør, at du let kan vedhæfte dem i f.eks. e-mails.

BoxesLabel3x

Returportal – Håndter retur effektivt

Opnå en konkurrencemæssig fordel ved at gøre det let for dine kunder at hente retursedler, bestille returfragt og returnere varer til dig. Opsæt din Returportal med dit eget logo, identitet og personliggøre din kundeoplevelse.

Effektiv og proaktiv kundeservice med Pakkeovervågning

Følg med hvordan det går med dine forsendelser. Er der ekstra lange transittider? Ligger en pakke uafhentet i et udleveringssted? Pakkeovervågning gør, at du kan yde en proaktiv service overfor dine kunder.

Andre funktioner som du vil få glæde af

Masseopret og bulkprint

Har du mange forsendelser, så er det nemt at masseoprette dine forsendelser og klargøre alle dine pakkelabels på en gang.

Automatisk print

Klargøring af forsendelser skal ske hurtigt og effektivt, og det kan du opnå med automatisk print. Benyt automatisk print og få automatiseret din arbejdsgang.

CSV import

Har du ordrefiler, der indeholder en masse adresser, som du skal oprette pakkelabels til. Brug CSV import funktionen til at indlæse dine ordrer nemt og hurtigt.

Personlig besked til modtager

Hold dine kunder underrettet undervejs i leveringsprocessen og personliggør leveringsoplevelsen med personlige beskeder.

End of day lister

Udskriv end of day lister, der er en samlet oversigt over dagens forsendelser, som opfylder kravene hos din/dine transportør(er).

Statistik og rapporter

Rapporter giver dig detaljeret indblik og statistik over i dit forbrug på fragt. Brug den værdifulde indsigt til at få overblik over dine omkostninger.