Microsoft Dynamics NAV

dynamics nav app icon

Med en integrationsløsning mellem Microsoft Dynamics NAV og Pakkelabels.dk kan du håndtere dine pakkeforsendelser direkte fra dit økonomistyringsystem.

Pakkelabels.dk har udviklet et gratis integrationsmodul, der gør det let for din Dynamics NAV partner kan hjælpe dig med at implementere løsningen i dit system.

Med modulet kan du skræddersy din arbejdsgang, så du opnår hurtige og effektive arbejdsprocesser.

Slut med dobbeltindtastninger og fejl

Det bliver slut med dobbeltindtastninger og manuelle fejl. Transportørdata og modtagerinformationer bliver automatisk overført fra dine salgsordrer i Dynamics NAV til dine pakkelabels. Med et enkelt klik fra Dynamics NAV kan du udskrive dine pakkelabels.

Track & Trace dine pakker fra NAV

Når en pakkelabel er oprettet og printet bliver Track & Trace nummeret på forsendelsen automatisk opdateret på ordren i Dynamics NAV. Du kan derfor direkte fra dit økonomistyringsystem let spore dine sendte pakker.

 

God kundeservice med personlig besked til modtagere

Med Pakkelabels.dk er der mulighed for at underrette dine kunder undervejs i leveringsprocessen ved hjælp af egne personlige beskeder på SMS eller e-mail. Det giver dine kunder tryghed, og det er samtidig god branding for din virksomhed.

dynamics_nav_udskriv_pakkelabels

Dynamics NAV integrationspartnere

Pakkelabels.dk samarbejder med en række førende Dynamics NAV partnere, som kan hjælpe med at rådgive og varetage implementeringen af integrationsløsningen i din Microsoft Dynamics NAV løsning.

Forneden finder du en oversigt over vores samarbejdspartnere. Ønsker du ikke at bruge en af dem, men en anden Dynamics NAV partner, så kan du bede dem om at kontakte os for at få udleveret NAV objektpakke og vejledning til implementering.