Integration

For at gøre klargøring af dine pakkelabels så let og effektiv som mulig, anbefaler vi, at du integrerer vores service med din webshop eller dit økonomistyresystem.

Med en integrationsløsning bliver dine ordreinformationer bl.a. importeret automatisk, og du slipper for at indtaste alle modtageroplysningerne manuelt. Har du flere webshops kan du opsætte et ubegrænset antal integrationer på din Pakkelabels-konto.

Ønsker du at tilbyde dine kunder valgfrit udleveringssted eller pakkeshop-vælger på din webshop, så skal du have installeret et fragtmodul på din webshop. Vi har egne udviklet fragtmoduler, samt tilbyder vores eksterne partnere en række moduler, der er kompatible med Pakkelabels.dk.

Med en opsat integration og et fragtmodul har du et komplet setup, der sikrer, at du kan klargøre dine forsendelser hurtigt, præcist og effektivt.

Integrationer til webshops og økonomisystemer

Vi og vores samarbejdspartnere har udviklet en række plug’n play-integrationer til de største webshop platforme og økonomisystemer. Du kan læse mere om integrationerne, og hvordan du kommer i gang ved at klikke på din platform herunder.

Skræddersy din løsning

Har du specielle behov? Byg din egen integrationsløsning.

Fragtmodul

Hvis du ønsker at tilbyde dine kunder muligheden for at vælge en bestemt pakkeshop eller valgfrit udleveringssted på din webshop, så skal du have installeret et fragtmodul på din webshop. Pakkelabels.dk har selv udviklet egne fragtmoduler, der er gratis og 100% kompatibelt med Pakkelabels.dk. Derudover har vi en række eksterne partnere (tredjepart), der har også udviklet fragtmoduler, som fungerer sammen Pakkelabels.dk.

Fragtmoduler udviklet af en tredjepart

Hos Pakkelabels.dk har vi testet en række fragtmoduler til hhv. GLS PakkeShop og PostNord valgfrit udleveringssted, der er udviklet af en tredjepart og er kompatibelt med Pakkelabels.dk. Prisen på modulerne og hvordan de fungerer, kan du læse nærmere ved klikke dig ind på de enkelte løsninger.

Brug for hjælp?

Skulle du støde på udfordringer, sidder vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig. Herunder kan du se vores kontaktmuligheder samt åbningstider.

Send os en e-mail

kundeservice@pakkelabels.dk

Ring til os

+45 70 400 407

Åbningstider

Alle hverdage 9.00-16.00