Vælg dit foretrukne labelformat

Vælg selv formatet på din pakkelabel, når du sender til indland med Post Danmark og GLS

Hos Pakkelabels.dk kan du vælge mellem to formater alt efter, hvad der passer bedst til dine behov. De to labelformater vi tilbyder, er hhv. A5 og 10 x 19,2 cm. I det følgende gennemgås de to labelformater, så du kan vurdere, hvilken der passer dig bedst. Du kan vælge format på alle dine indlandsforsendelser med både Post Danmark og GLS.

 

Din pakkelabel i A5

Vores A5-format er lavet sådan, at du printer din label på et A4-papir, der så blot foldes på midten, og er klar til brug. Dette format passer til alle almindelige printere, der kan printe på A4-papir. Desuden findes der mange gode bud på selvklæbende lommer, der passer perfekt til dette format, og som sikrer, at din label hænger forsvarligt fast på din forsendelse under transporten.
a5-pakkelabel_udfoldeta5-pakkelabel

Du kan hente et eksempel på en Post Danmark-pakkelabel i A5-format her. 

Du kan hente et eksempel på en GLS-pakkelabel i A5-format her.

 

Din pakkelabel i 10 x 19 cm

Dette format er det mest populære labelformat til labelprintere. Det skyldes, at det er kompakt og derfor kan sidde på de fleste forsendelser. Det er selvfølgelig kompatibelt med mange labelprintere, og derfor relevant for rigtig mange webshop-ejere.

 

Labelprinter

På grund af dets popularitet findes der et utal af labelprintere, der understøtter netop dette format. Som udgangspunkt vil dette format være kompatibelt med alle printere, der understøtter 10 x 19,2 cm. Vi har selv testet på en Zebra GK 420d.

 

Labels

Der findes utallige udbydere af labels på 10 x 19,2 cm. Vores label passer altid til disse labels, så det eneste du skal gøre er at finde de labels, der passer til din printer.

zebra-pakkelabel

Du kan hente et eksempel på en Post Danmark-pakkelabel i 10×19 cm. her.

Du kan hente et eksempel på en GLS-pakkelabel i 10×19 her.

Brug for hjælp?

Skulle du støde på udfordringer, sidder vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig. Herunder kan du se vores kontaktmuligheder samt åbningstider.

Send os en email

kundeservice@pakkelabels.dk

Ring til os

+45 70 400 407

Åbningstider

Alle hverdage 9.00-16.00