Adviseringer og personlig besked til din modtager

Når du køber en pakkelabel giver vi dig op til fire muligheder for at holde din modtager underrettet undervejs i leveringsprocessen. På denne side kan du læse, hvad de fire muligheder dækker over, og hvad du kan bruge dem til.

 

Advisering fra speditør

Speditøren kan kontakte din modtager pr. hhv. e-mail eller sms, når forsendelsen kan afhentes. Det kan være ved forsendelse uden omdeling, men også hvis pakken er forsøgt omdelt, og efterfølgende skal afhentes hos speditøren. Denne funktion er gratis.

 

Personlig besked

Vi sender en personlig sms- eller email-besked til din modtager kort tid efter, du har købt en pakkelabel til deres ordre. Du kan opsætte din personlige email-besked under ‘Personlig besked’. I den personlige email-besked kan du automatisk inkludere link til tracking eller trackingnummer, hvis du ønsker det. Denne funktion er gratis når du sender email-beskeder. SMS koster 40 øre, og er kun tilgængelig for danske modtageradresser.

 

Opsætning af din personlige besked

Under menupunktet ‘Personlig besked’ kan du sammensætte den helt rette besked til dine modtagere. Her på siden finder du al den information du har brug for at vide om personlige beskeder med Pakkelabels.dk.

Du kan opsætte en personlig besked for hver land, og på den måde kan også dine udenlandske kunder få en personlig besked (på deres eget sprog).

Den personlige besked afsendes umiddelbart efter at en label er købt, såfremt det er valgt i købstidspunktet.

Ud over at skrive din besked, og personliggøre den med de forskellige tags, kan du sørge for, at vi automatisk afkrydser hhv. enten ‘Personlig sms-besked’ eller ‘Personlig email-besked’, når du køber pakkelabels. Du kan selvfølgelig stadig fravælge dem ved det enkelte labelkøb.

Undervejs i udformningen af din besked har du mulighed for at få dem vist som din modtager vil se den. Klik på knappen ‘Preview’ under det vindue, du skriver i, så viser vi dig hvordan din besked vil se ud hos din modtager.

Sådan viser vi dit preview, hvis du skriver en personlig email:

pakkelabels_personlig-email-preview

 

Og sådan viser vi dit preview, hvis du skriver en personlig sms-besked:

pakkelabels_personlig-sms-preview

 

Hvis du ønsker at sende din personlige email- eller sms-besked til dine modtagere, skal du sørge for, at det ønskede felt er krydset af på trin 1, når du køber en pakkelabel. Det kan du gøre nederst i købsvinduet, hvor du også vælger advisering fra speditøren.

Bemærk det er ikke ved alle lande at der er mulighed for at vælge personlig SMS besked.

 

Skriv en god personlig besked og skab tryghed

Den personlige besked , hvad enten den sendes pr. sms eller email, er en super mulighed for positiv branding af din virksomhed. Det er her du har mulighed for at give udtryk for netop den identitet I har, og for at give kunden det lille ekstra, der gør, at de kommer tilbage. De fleste kunder er glade for at få tilsendt trackingnummeret til deres ordre, men derudover kan en hilsen fra den, man har handlet med, også være med til at øge loyaliteten over for webshoppen.

Brug for hjælp?

Skulle du støde på udfordringer, sidder vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig. Herunder kan du se vores kontaktmuligheder samt åbningstider.

Send os en email

kundeservice@pakkelabels.dk

Ring til os

+45 70 400 407

Åbningstider

Alle hverdage 9.00-16.00