Opret en pakkelabel manuelt

Selvom du i høj grad kan automatisere oprettelse og udskrivning af dine pakkelabels med integration og massekøb, så er det også nødvendigt nogen gange at kunne oprette pakelabels manuelt.

Nedenstående trinvise gennemgang viser hvordan du kan oprette en pakkelabel manuelt med Pakkelabels.dk.

1: Vælg transportør og vægtklasse

Når du opretter en pakkelabel skal du starte med at vælge en transportør samt en vægtklasse. Her kan du læse om, hvilke valgmuligheder du har, samt hvordan du vælger rigtigt.

Læs mere her

2: Angiv afsenderinformation

Hvor kommer din pakke fra? Og hvor skal den hen, hvis den af den ene eller den anden grund skal retur? Læs meget mere om afsendertrinnet i købsprocessen her.

Læs mere her

3: Angiv modtagerinformation

Hvor skal din pakke hen? Det giver sig selv, at der skal modtagerinformation på en pakkelabel. Her kan du læse om, hvordan du udfylder informationerne korrekt.

Læs mere her

4: Betal din pakkelabel

Hos Pakkelabels.dk har du flere muligheder for betaling af din pakkelabel. Hvilken metode du foretrækker er op til dig. Læs mere om betalingsvinduet her.

Læs mere her

5: Print pakkelabel

For at du kan bruge din pakkelabel skal den printes ud. Der findes forskellige muligheder hvad angår printertyper og forskellige slags papir. Her kan du læse om de muligheder, vi giver i den forbindelse.

Læs mere her

6: Send din pakke

Hvor går du hen, når din pakke er klar til afsendelse? Det giver vi svar på her.

Læs mere her

Brug for hjælp?

Skulle du støde på udfordringer, sidder vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig. Herunder kan du se vores kontaktmuligheder samt åbningstider.

Send os en e-mail

kundeservice@pakkelabels.dk

Ring til os

+45 70 400 407

Åbningstider

Alle hverdage 9.00-16.00