Køb flere pakkelabels på én gang

Det er muligt hurtigt og nemt at købe pakkelabels til flere ordre på én gang. I det følgende beskrives det hvordan funktionen virker.

Valg af transportør og produkt

Systemet finder automatisk ud af hvilken transportør og produkt der skal vælges til de enkelte ordre. Følgende prioriteret fremgangsmåde bliver brugt til at vælge:

  1. Hvis der er opsat en leveringsmetode for ordren, vil den blive brugt
  2. Ellers bruges der det foretrukne produkt der er valgt

Udover ovenstående, så gælder der følgende hvis forsendelsen er til en GLS PakkeShop:

  1. Hvis oplysninger om GLS PakkeShop er tilgængelig på ordren bruges den
  2. Ellers findes der automatisk den nærmeste pakkeshop udfra modtageradressen, hvis der er sat flueben i “Vælg automatisk nærmeste udleveringssted”

Lykkedes det ikke systemet at regne ud hvilken transportør og produkt der skal bruges, vil systemet fortælle præcis hvorfor ordren ikke kunne oprettes.

 

Fremgangsmåde

I menuen i venstre side vælges Pakkelabels. I listen markeres de ordre du ønsker at købe. Derefter vælges der Handlinger -> Køb valgte

1

Nedenstående popup vil komme frem. Bekræft at antallet af labels er korrekt og tryk Køb.

Bemærk: Når du trykker Køb starter købsprocessen, og pengene vil blive trukket fra din saldo. Det er derfor vigtigt at du har dobbeltjekket at det er de rigtige ordre du er ved at købe labels til.

 

Når købsprocessen er færdig, vil der blive vist en kvitteringsside. Der vil der blive anvist det totale beløb trukket for saldoen, samt hvor mange labels der blev købt.

Skulle der være opstået en eller flere fejl i processen, vil disse også blive vist her.

3

 

Brug for hjælp?

Skulle du støde på udfordringer, sidder vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig. Herunder kan du se vores kontaktmuligheder samt åbningstider.

Send os en email

kundeservice@pakkelabels.dk

Ring til os

+45 70 400 407

Åbningstider

Alle hverdage 9.00-16.00