Funktioner

Vores mål er at gøre nemt og enkelt for virksomheder at håndtere fragt og forsendelser. Udover vores populære plug’n play integrationer og fragtmoduler til webshops og økonomisystemer, finder du her et overblik over de forskellige funktioner, vi tilbyder.

Lær funktionerne og mulighederne at kende og optimer fragthåndteringen i din virksomhed.

Opret en pakkelabel manuelt

Det er nemt og hurtigt at oprette en pakkelabel manuelt. Vi guider dig igennem hvordan du vælger transportør, fragtprodukt, udfylder afsender- og modtagerinformationer og udskriver en pakkelabel.

Læs mere her

Gem kreditkort

Du har flere betalingsmuligheder at vælge imellem, når du køber pakkelabels. En af dem er at gemme dine betalingsoplysninger og dermed komme igennem betalingsvinduet med et enkelt klik.

Læs mere her

Betal med saldo

En af de betalingsløsninger vi tilbyder er saldobetaling. Med saldobetaling kommer du igennem betalingen af din pakkelabel med et enkelt klik – desuden giver saldo mange andre fordele.

Læs mere her

Tracking

Er du i tvivl om, hvordan du tracker din pakke eller hvordan du kan præsentere dine brugere for tracking? Brug vores mobilvenlige trackingside til at spore dine pakker på tværs af transportører.

Læs mere her

Vælg selv dit labelformat

Har du præferencer for dit labelformat, men er i tvtvl om, hvordan du vælger hvad du foretrækker? Du kan læse mere om de formater vi tilbyder, samt hvordan du vælger dit foretrukne format her.

Læs mere her

Automatisk betaling af efterkrav

Hvis det hænder, at du får et efterkrav på en af dine pakkelabels, så kan automatisk betaling af efterkrav være en smart og tidsbesparende funktion for dig. Læs mere om den her.

Læs mere her

Valgfrit afhentningssted

Hvis du har en pakkeshopvælger i din frontend har du brug for denne funktion. Her kan du læse mere om hvordan du vælger hvor din forsendelse skal afhentes.

Læs mere her

Samlet kvittering med GLS

Når du sender med GLS er det muligt at printe en samlet kvittering for flere forsendelser. Her kan du læse om hvordan du henter en samlet kvittering for dine GLS-pakker.

Læs mere her

Returlabels

Skal din kunde sende en vare retur? Hos Pakkelabels.dk kan du købe en returlabel, din kunde kan benytte. Læs mere om returlabels her.

Læs mere her

Adviseringstyper og personlig besked

Få et overblik over valgmulighederne for advisering og besked til din modtager. Kom godt i gang med personlige beskeder, der sikrer dine kunder en god og tryg oplevelse.

Læs mere her

Brug egne fragtaftaler

Benyt dine egne aftaler og få adgang til alle vores funktioner og fordele. Vi understøtter de største transportører.

Læs mere her

Detaljer om dine labels

Fo fuldt overblik over dine forsendelser, deres priser og levering med detaljesiden, som du finder i din labeloversigt.

Læs mere her

Returportal

Håndter retur fra dine kunder mere effektiv med din egen Returportal. Opsæt din Returportal med eget logo og identitet.

Læs mere her

Foretrukne produkter og vægtintervaller

Opsæt dit foretrukne produkt og vægt. Disse vil derefter være prævalgt når du køber en ny label.

Læs mere her

Autovalg af leveringsmetode

Bruger du shopintegration, så har du mulighed for at spare en masse tid, når du køber labels, ved at automatisk valg af leveringsmetode.

Læs mere her

Massekøb af pakkelabels

Sender du mange pakker hver dag? Det er muligt hurtigt og nemt at købe pakkelabels til flere ordre på én gang.

Læs mere her

Automatisk udskrivning af labels

Få automatisk udskrivning af labels til sin printer med Printklient og opnå et endnu hurtigere pakkeflow.

Læs mere her

Importér ordrer fra CSV-fil

Har du ordrefiler, der indeholder en masse adresser, som du skal oprette pakkelabels til. Brug CSV-import funktionen til at indlæse dine ordrer.

Læs mere her

Pakkeovervågning

Følg med hvordan det går med dine forsendelser. Er der ekstra lange transittider? Ligger en pakke uafhentet i et udleveringssted? Pakkeovervågning gør, at du kan yde en proaktiv service overfor dine kunder.

Læs mere her

Adressebog

Har du en samarbejdspartner, kunde eller leverandør du ofte sender pakker til? Læs mere om hvordan du kan gemme faste modtagere og få udfyldt modtagerfeltet automatisk.

Læs mere her

Opret elektronisk proformafaktura

Når du sender pakker uden for EU med f.eks. PostNord eller DHL Express, bliver du bedt om at udfylde oplysninger til proformafaktura elektronisk under oprettelse af pakkelabelen.

Læs mere her

Ordre filtrering

Importerer du ordrer fra din webshop? Har du behov for at filtrere f.eks. gennemførte ordrer fra? Så kan du benytte denne avanceret funktion til at filtrere i dine ordrer.

Læs mere her

Brug for hjælp?

Skulle du støde på udfordringer, sidder vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig. Herunder kan du se vores kontaktmuligheder samt åbningstider.

Send os en e-mail

kundeservice@pakkelabels.dk

Ring til os

+45 70 400 407

Åbningstider

Alle hverdage 9.00-16.00