Funktioner

Her finder du et overblik over Pakkelabels.dk’s hovedfunktioner.

Søger du efter en bestemt funktion eller vejledning, så kig også i vores Kundecenter, hvor du let og hurtig kan fremsøge vejledninger, guides og eksempler.

Opret forsendelse manuelt

Selvom du med Pakkelabels.dk har mulighed for at automatisere oprettelsen af dine forsendelser, så kan der stadig være situationer, hvor der er behov for at kunne oprette en forsendelse manuelt.

Læs mere her

Masseoprette forsendelser

Har du mange forsendelser, så er det nemt at masseoprette dine forsendelser og klargøre alle dine pakkelabels på en gang.

Læs mere her

Integration og fragtmodul

Klargøring af forsendelser skal foregå hurtigt, præcist og effektivt. Det opnår du med vores plug’n play integrationer til webshops og økonomisystemer.

Læs mere her

Ordrehåndtering

Håndter dine ordrer hurtigere og mere effektivt med vores Ordrer løsning. Udskriv pluklister, følgesedler, hæve penge på dine ordrer og meget mere.

Læs mere her

Aktiver egne fragtaftaler

Kombiner dine egne fragtaftaler med vores fragtpriser og opnå gode priser hele vejen rundt. Vi understøtter de største transportører.

Læs mere her

Told og proformafaktura

Udfyld en digital proformafaktura, når du sender uden for EU, og vi sørger automatisk overførsel af tolddata til transportøren.

Læs mere her

Returportal

Håndter retur fra dine kunder mere effektiv med din egen Returportal. Opsæt din Returportal med eget logo og identitet.

Læs mere her

Pakkeovervågning

Ligger en pakke uafhentet i et udleveringssted? Er der ekstra lange transittider? Pakkeovervågning gør, at du kan yde en proaktiv service overfor dine kunder.

Læs mere her

Tracking

Spor dine forsendelser på tværs af transportører på vores mobilvenlige trackingside. Send trackinglinks til dine kunder, så de kan følge med deres forsendelser.

Læs mere her

Personlig besked til modtager

Hold dine kunder underrettet undervejs i leveringsprocessen og personliggør leveringsoplevelsen med personlige beskeder.

Læs mere her

Adressebog

Har du en samarbejdspartner, kunde eller leverandør du ofte sender pakker til? Læs mere om hvordan du kan gemme faste modtagere og få udfyldt modtagerfeltet automatisk.

Læs mere her

CSV og Excel import

Har du filer med en masse adresser, som du skal oprette forsendelser til, så kan du med CSV og Excel import funktionen hurtigt indlæse dine data og oprette dine pakkelabels.

Læs mere her

Offentligt API

Har du specielle behov mht. integration, så har du mulighed for at bygge din din egen integrationsløsning med vores offentligt API.

Læs mere her

Brug for hjælp?

Søger du efter en bestemt funktion eller vejledning, så kig også i vores Kundecenter, hvor du let og hurtig kan fremsøge vejledninger, guides og eksempler.

Skulle du støde på udfordringer, sidder vi selvfølgelig klar til at hjælpe dig. Herunder kan du se vores kontaktmuligheder samt åbningstider.

Send os en e-mail

kundeservice@pakkelabels.dk

Ring til os

+45 70 400 407

Åbningstider

Alle hverdage 9.00-16.00