Trendhim.dk

Hvad laver Trendhim?

Vi er en webshop der sælger smykker og accessories til mænd. Dvs. ure, armbånd, tasker, og meget mere. Vores kontor og lager er beliggende i Horsens. Vi opererer i 7 lande, og oplever for tiden vækst på flere af disse markeder. Vores lager er på 800 kvadratmeter, hvor vi hver dag pakker og sender mange forsendelser – fordelt på både breve og pakker.

trendhim_triple_650px

Fra venstre: Martin, Sebastian og Mikkel fra Trendhim.dk.

Hvorfor benytter I Pakkelabels.dk?

Da vi er aktive på mange markeder, og hele tiden er i udvikling, har vi behov for et meget dynamisk label udskrivningssystem. Et system hvor vi kan stole på, at vi hurtigt og nemt kan genere en label, uden at skulle bøvle med forskellige IT systemer, som så ofte ikke virker, eller blot er langsomme.

Webinterface er nemt og overskueligt at bruge, og det gør det nemt at generere en pakkelabel til en ordre.
Derudover er det offentlige API nemt og hurtigt at integrere op imod, hvilket har gjort os i stand til at koble det sammen med vores eget system.

Desuden er løsningen billigere end mange andre lignende løsninger på markedet.

Hvordan hjælper Pakkelabels.dk med at gøre jeres hverdag nemmere?

Den største hjælp kommer helt klart i form af vores integration via Pakkelabels.dk offentlige API. Dette gør os i stand til at udskrive pakkelabels til vores ordre direkte fra vores eget system.
Dynamikken i nemt at kunne vedlægge disse pakkelabels til ordrerne, gør os i stand til at spare tid og penge på fragt, da det går i perfekt sammenspil med præcise udregninger omkring hvornår en ordre skal sendes som pakke. Det hele kører med andre ord fuldautomatisk nu – det er skønt!

Desuden har Pakkelabels.dk hjulpet os på vores udenlandske markeder. Til at starte med var vores egne priser til udlandet ikke gode, men i stedet benyttede vi Pakkelabels.dk fordelagtige aftaler til at spare penge. Da vi efterhånden fik stor nok volumen til at forhandle os til bedre priser, kunne vi nemt skifte over til at bruge vores egne aftaler i Pakkelabels.dk system.

Pakkelabels har været det perfekte valg for os. De er altid super hurtigere på supporten. De er altid hjælpsomme, og man er aldrig i tvivl om at eventuelle udfordringer bliver løst til UG+, hvis man henvender sig til dem.

Hvad er der den bedste ting/feature ved Pakkelabels.dk

Hvis jeg skal holde mig til én ting, så vil jeg vælge deres offentlige API, da denne har gjort forskellen i vores forretning. Alt kører nu fuldautomatisk, og vi bruger aldrig tid på manuelt at veje/printe ordre.

Partner hos Trendhim.dk, Sebastian Petersen

trendhim-logo

Om Trendhim

  • Hjemmeside: www.trendhim.dk
  • Webshop indenfor smykker og accessories
  • Startet i 2007 af Sebastian og Mikkel
  • Har kontor og 800 kvm lager i Horsens
  • Operer i 16 lande

Vi benytter bl.a.

  • Egne fragtaftaler
  • Udlandsforsendelser
  • Webinterface
  • Automatisk udskrivning via offentlig API
  • Labelprinter