SikkertHjem.dk

Hvem er vi?

SikkertHjem er en danskejet virksomhed som blev grundlagt tilbage i 2008, med en vision om at gøre op med de uigennemskuelige priser og besværlige abonnementer, som alarmbranchen er præget af.

Vores tilgang er ganske simpelt, at tilbyde et driftssikkert alarmsystem, som du som kunde selv kan opsætte og installere uden besvær, og som hele familien let kunne betjene i dagligdagen. – Alt sammen til markedets laveste priser.

Dette er ikke en helt let mission, men vores koncept bestående af solide alarmprodukter og brancheledende service, gør at vi nu sikre op imod 1.000 hjem og virksomheder, hver eneste måned, både i Danmark og Sverige. Vores alarmprodukter sælges igennem en række salgskanaler, heriblandt nogle af Skandinaviens største detailkæder, så som Coop, Fona, XL-Byg, Silvan og Svenska Elkedjan​, m.f.​

sikkerthjem alarmsystem

SikkertHjem alarmsystem.

Vores udfordring

Vi sender alle vores ordre med Post Danmark (Postnord) og gør brug af en integration mellem vores e-handelsplatform og Postens Pacsoft. Da denne integration alene omfatter ordre modtaget i vores egen e-shop, stod vi med en udfordring med alle de ordre som kommer fra vores detailforhandlere​r​. Disse sendes direkte via EDI til vores ERP og Pacsoft-integrationen omfatter derfor ikke disse.

Pakkelabels.dk's løsning

Med Pakkelabels.dk’s løsning, blev det muligt for os, automatisk, at udskrive labels til alle disse ordre også. Vi kunne endda gøre brug af vores egen prisaftale, som er et vigtigt parametre for os, grundet vores forsendelsesvolumen.

Pakkelabels.dk har en yderst effektiv tilgang til udviklingen af deres produktportefølje og udvikler integrationer forskellige platforme, jf. platformens popularitet i deres kundesegment. Dette betyder i praksis, at arbejdes der, som i vores tilfælde, på nogle forholdsvis populære platforme, så har Pakkelabels.dk allerede integrationen klar og opsætning og tilpasning går derfor meget hurtigt.

En solid platform for langvarigt samarbejde

Vi har været utroligt positivt overraskede over Pakkelabels.dk’s fleksibilitet og serviceniveau. Vi havde behov for lidt tilpasning af integrationen og Pakkelabels.dk har ved hver eneste henvendelse efterladt os med en oplevelse af velvilje, effektivitet og engagement.

Vi har et større logistikmæssigt projekt stående for døre og vi er ikke det mindste i tvivl om at dette skal løses i samarbejde med Pakkelabels.dk.

Vi kan kun anbefale Pakkelabels.dk som en solid samarbejdspartner.

Driftschef hos SikkertHjem, Dennis Larsen

sikkerthjem logo

Om SikkertHjem

  • Hjemmeside: www.sikkerthjem.dk
  • Sælger alarmprodukter til private og erhverv
  • Grundlagt i 2008
  • Opererer i Danmark og Sverige

Vi benytter bl.a.

  • Egen GLS og Post Danmark fragtaftale
  • Udlandsforsendelser
  • Webinterface
  • Automatisk udskrivning via offentlig API
  • Labelprinter