Fitfashion.dk

Hvad laver Fitfashion?

Fitfashion.dk er en dansk webbutik, der fokuserer på beklædninger til unge og modebevidste kvinder. Virksomheden blev startet af Jennifer Nguyen i januar 2015, som et iværksætterprojekt under sit kandidatstudie.

Freddy WR.UP

Freddy Wr.up der forhandles på Fitfashion.dk

Hvorfor valgte i Pakkelabels.dk?

Da Fitfashion i sin tid startede, var en af de vigtigste ting at få styr på nem og billig fragt til vores kunder. Som nystartet webshop er det vanskeligt at opnå gode fragtpriser hos Post Danmark eller GLS, da man ikke har nogen forsendelsesvolumen.

Pakkelabels.dk har fra start været til stor hjælp med at sikre os billig fragt. De stillede ikke nogle krav til forsendelsesvolumen og det var også rigtigt nemt for os at komme i gang. Det tog os 10 minutter at oprette en bruger og sætte integrationen op til vores shop – derefter var vi klar til sende pakker.

I opstarten havde vi nogle afklarende spørgsmål, og her blev vi mødt af hurtig og kompetent kundeservice fra Pakkelabels.dk.

Med en god og billig fragtløsning betød det, at vi kunne fokusere 100% på salg og markedsføring.

Fitfashion har igennem det seneste års tid været igennem en stor vækst. I dag har vi en forsendelsesvolumen, der gør, at vi har fået vores egen fragtaftale hos Post Danmark med endnu bedre forsendelsespriser. Vi benytter i dag fortsat Pakkelabels.dk til at håndtere vores vores forsendelser – nu blot med vores egen fragtaftale.

Hvordan hjælper Pakkelabels.dk med at gøre jeres hverdag nemmere?

I starten brugte vi webinterfacet til at printe vores pakkelabels.

I takt med at vi voksede os større, havde vi brug for et endnu hurtigere pakkeflow. Via det offentlige API samt Desktop program, har vi fået integreret Pakkelabels direkte med vores ERP-system (Dynamics NAV). Det betyder, at i det sekund en ordre bogføres, så bliver den korrekte label automatisk udskrevet på vores label printer.

Vores returhåndtering er også blevet optimeret ved hjælp af Pakkelabels.dk’s Returportal. Portalen er blevet indlejret direkte på vores side, således at vores kunder nemt, billigt og hurtigt kan bestille en label til deres returfragt – helt uden at være i kontakt med vores kundeservice. Det gør at vi sparer en masse tid på administration.

Åbning til nye markeder

Vores primære markeder har været Danmark og Sverige, hvor vi har lokale webshops. Men med pakkelabels attraktive udlandspriser, har det været muligt for os at tilbyde levering til store dele Europa, USA og Canada.

Normalt er den øgede fragtomkostning en stor forhindring, når man som webshop vil gå ind i et nyt land. Men i kraft af Pakkelabels’s attraktive udlandspriser, har vi haft mulighed for at afprøve nye markeder og udvide vores webshop til flere nye lande.
Pakkelabels.dk har virkelig været en stor hjælp for os på mange fronter, og vi vil anbefale dem som fragtløsning til både iværksættere og etablerede virksomheder.

Stifter af Fitfashion.dk, Jennifer Nguyen

fitfashion logo

Om Fitfashion

  • Hjemmeside: www.fitfashion.dk
  • Sælger beklædninger til modebevidste kvinder
  • Grundlagt i 2015
  • Opererer i Danmark og Sverige

Vi benytter bl.a.

  • Post Danmark fragtaftale
  • Udlandsforsendelser
  • Automatisk udskrivning via offentlig API
  • Integration til Microsoft Dynamics NAV
  • Labelprinter