Bring og Pakkelabels.dk

Pakkelabels.dk samarbejder med Bring om at styrke den danske nethandel

Bring har indgået et samarbejde med Pakkelabels.dk og giver dermed danske iværksættere og webshopsejere adgang til endnu flere fragtmuligheder.

Bring er ejet af Posten Norge og har i de sidste år opbygget et omfattende pakkeleveringsnet i Norden. I Norge har Posten Norge det mest omfattende netværk og bruges af internationale pakketransportører til levering af pakker til norske forbrugere, og i Sverige har Bring i udviklet et tæt og stærkt samarbejde med DHL.

Her i Danmark har Bring fået etableret over 1.000 udleveringssteder, der tæller supermarkeder, tankstationer, kiosker og pakkeautomater (SwipBoxe).

 

Mere end 10.000 virksomheder får adgang til Bring’s fragtprodukter

Med samarbejdet mellem Pakkelabels.dk og Bring betyder det, at man fra i dag af kan købe Bring’s fragtprodukter, herunder Bring Pakkeshop og Bring Hjemmelevering Aften, direkte på Pakkelabels.dk.

Bring åbner samtidig op for indlevering af pakker i Bring’s Pakkeshops, ligesom man kender det, når man sender med andre transportører i dag via Pakkelabels.dk.

Hos Pakkelabels.dk er vi meget glade for, at det nu bliver muligt for mindre virksomheder, der ikke har nok forsendelsesvolumen til sin egen fragtaftale, at få adgang til Bring’s produkter og services.

Vi ser et stort potentiale i samarbejdet med Bring, og Bring’s tilstedeværelse på Pakkelabels.dk vil alt andet lige være med til at styrke den danske nethandel i form af et mere konkurrencedygtigt dansk fragtmarked.

Læs mere om Bring information og pakkekrav her.

 

Bring har store forventninger til samarbejdet

“Vi glæder os til samarbejdet og har ret store forventninger, og vi er glade for endelig at kunne tilbyde indlevering. Vi har fulgt med Pakkelabels.dk på sidelinjen i længere tid, og vi er ikke tvivl om, at Pakkelabels.dk er en seriøs og professionel samarbejdspartner.

Pakkelabels.dk har et innovativt produkt, der er trit med tiden. Vi glæder os til at kunne tilbyde vores produkter og services til Pakkelabels.dk’s mange tusinde kunder.

Vi tror på, at det bliver en succes og vi glæder os til de nye muligheder, der åbner sig gennem samarbejdet.” udtaler Bring’s salgschef Thomas Jensen.

 

Webshopintegrationer og fragtmoduler

Hos Pakkelabels.dk har vi allerede klargjort vores webshopintegrationer og fragtmoduler til at understøtte Bring’s produkter og services. Læs mere om Pakkelabels.dk integrationer her.

 

Bring indleverings- udleveringssteder

Find indleverings- og udleveringssteder for Bring her.