coredesign gavekurv

Spar tid og penge på klargøring af dine julegave-pakker og forsendelser

Hvert år op til julen får vi mange henvendelser fra virksomheder, der skal have klargjort julegave-pakker til deres kunder, leverandører og samarbejdspartnere.

Når man ikke er vant til at håndtere pakker og klargøre forsendelser, så kommer man til at blive overrasket over, hvor tidskrævende en proces det egentlig er.

Det er vigtigt, at man med julegaven får sendt det rigtige signal til sine samarbejdspartnere. Derfor anbefaler vi også, at man planlægger julegaverne i god tid, så man undgår stress, når december måned nærmer sig.

Vi har i denne artikel samlet en række råd og tips, så du kan spare tid og blive effektiv med dine julegave-forberedelser.

 

1) Julegaver til samarbejdspartnere

Der findes mange webshops på nettet, hvor man kan købe sine julegaver, og dem kan man nå med en Google-søgning.

Vi har dog selv gode erfaringer med Coredesign A/S (http://www.coredesign.dk). De har et stort udvalg af delikatesser, gavekurver m.m. i forskellige prisklasser.

Med julegaver er udfordringen som regel, at man ønsker, at der skal være gaveindpakning og vedlægges et personligt kort, men det tilbyder netforhandlerne ofte ikke.

Derfor skal man bestille gaverne hjem til sin egen adresse og selv stå for ompakningen, inden gaverne kan sendes ud.

 

2) Emballage og ompakning

Når gaverne kommer fra leverandøren, så kan den eksisterende emballage genanvendes, men ofte er der behov for en stærkere emballering, ekstra fyld i kasserne og evt. gaveindpakning før, at de kan sendes med posten til modtagerne.

Til indkøb af emballage, fyld m.m. kan vi anbefale, at man tager et kig på Jakodan’s webshop, (http://www.jakodan.dk), der har et stort udvalg af emballage og tilbehør til fornuftige priser.

kassefyld

 

3) Julekort med tekstprint

Julekortet er en vigtig del af julegaven. Det er dejligt at modtage et håndskrevet julekort, men hvis man skal skrive 20 stykker julekort i hånden, så bliver det meget hurtigt en tidskrævende affære.

Her kan man med fordel benytte en service som Print2People, hvor man bestille julekort med egen julehilsen på print. Print2People har et væld af julekort design, som man kan vælge i mellem.

Find dem her http://print2people.dk/tryksager/julekort.

 

print2people julekort design

 

 

4) Nem klargøring af pakkelabels

Når julegaverne er indpakket og klar til levering, så er det sidste trin at få sendt julegaverne afsted med posten. Her skal man undgå at købe pakkelabels på posthuset/pakkeshoppen. Det er dyrt, og det tager lang tid at udfylde pakkelabels i hånden. Brug i stedet en online pakkeporto service.

På Pakkelabels.dk kan man f.eks. nemt indlæse en csv-fil med modtageradresser, og med få kliks kan man klargøre pakkelabels til udskrivning på en almindelig A4-printer eller på en labelprinter. Derudover er der mange penge at spare ved at købe pakkelabels online fremfor at købe på posthuset/pakkeshoppen.

Pakkelabels.dk tilbyder billige forsendelser med DAO365, GLS og PostNord. Se alle Pakkelabels-fragtpriser her.

Sådan klargører du nemt dine pakkelabels med Pakkelabels.dk:

  1. Opret en gratis Pakkelabels-konto (hvis du ikke allerede har en)
  2. Klargør en csv-fil med modtageradresser og indlæs filen på din Pakkelabels-konto (find guiden her: https://www.pakkelabels.dk/funktioner/import-af-csv-filer/)
  3. Massekøb dine pakkelabels ud fra de importeret adresser (find guiden her:  https://www.pakkelabels.dk/funktioner/koeb-flere-pakkelabels-paa-en-gang/)
  4. Print dine pakkelabels og indlever pakkerne til nærmeste posthus/pakkeshop

gls a4-pakkelabels

Har du spørgsmål til oprettelse af dine pakkelabels, så kan du altid kontakte vores kundeservice på tlf. nr. 70 400 407 eller på e-mail adressen kundeservice@pakkelabels.dk.

[coverfoto: coredesign.dk]