post danmark postkasse øresund

Stiger dine Post Danmark pakkepriser fra 2016?

September til november hvert år er den tid, hvor Post Danmark reviderer samtlige erhvervsaftaler og udarbejder nye fragtpriser for 2016 for sine erhvervskunder. Det er nærmest blevet en tradition, at Post Danmark hvert år ved årsskiftet hæver priserne på sine fragtprodukter – dels på grund af inflationen og dels på grund af udviklingen i markedet.

For mange betyder det derfor prisstigninger i deres Post Danmark-erhvervsaftale fra 2016. Særlig ramte er de nystartede og mindre virksomheder, som ikke har kunne leve op til den forventet forsendelsesvolumen, der var sat for 2015.

Hos Pakkelabels.dk får vi for tiden mange henvendelser fra erhvervsdrivende, der i dag har en erhvervsaftale hos Post Danmark, men hvor pakkepriserne er steget for 2016, eller hvor deres fragtaftale er blevet helt opsagt.

 

Ringere vilkår for iværksættere

Det er ingen hemmelighed, at Post Danmark har et minimumskrav til et årligt antal forsendelser, for at man som erhvervsdrivende kan opretholde sin Post Danmark-erhvervsaftale. Disse krav er med tiden kun blevet mere skærpede.

I en tid hvor forbrugere har stor fokus på fragtomkostninger og leveringstider, betyder det alt andet lige en forringelse af konkurrencevnen for iværksættere og mindre virksomheder, set i forhold til de etablerede virksomheder, der har opnået volumenfordele.

 

Vores anbefaling

For de virksomheder, der er blevet ramt af Post Danmarks prisstigninger, anbefaler vi, at man tager et kig på fragtpriserne, der tilbydes på Pakkelabels.dk.

I samarbejde med Post Danmark tilbyder vi på Pakkelabels.dk online pakkeporto til iværksættere og mindre virksomheder med mere fordelagtige vilkår:

  • Send fx. Post Danmark-pakkepost fra 39 kr. Se alle Pakkelabels.dk’s fragtpriser her
  • Billig pakkeporto til mere end 20 forskellige lande
  • Der er ingen krav til forsendelsesvolumen
  • Det kræver ingen aftale at benytte Pakkelabels.dk

Der forventes hellere ingen prisstigninger på Pakkelabels.dk til januar 2016. Vores mission med Pakkelabels.dk har fra begyndelsen været at kunne tilbyde vores brugere nemmere og billigere fragt, hvilket vi fortsat vil arbejde på.

 

Kom i gang med Pakkelabels.dk

Hvis du ikke allerede er bruger på Pakkelabels.dk, så kan du oprette dig en gratis bruger fra vores forside.