foto35-pakkecenter

Nu leverer Post Danmark også pakkepost om lørdagen

Fra d. 18. april har Post Danmark også om lørdagen leveret pakkepost til  det østlige Danmark. Og fra d. 9. maj 2015 kan øvrige dele af landet forvente omdeling af pakker til privatadresser på weekendens første dag.

Det betyder altså, at du kan sende ordrer fra din webshop afsted om fredagen, og give dine kunder lynhurtig modtagelse allerede dagen efter. De skal altså ikke skal vente helt til mandag, som det ellers har været sædvanen. Post Danmark har indtil nu leveret pakker op til 3 kg om lørdagen med de almindelige postbude, men fra nu af vil pakkeposten levere alle pakkestørrelser om lørdagen.

pakkepost

“Levering er en vigtig konkurrenceparameter for netbutikkerne,” siger Peter Kjær, Head og PostNord Logistics “og vores undersøgelser viser, at tæt på halvdelen af danskerne vil foretrække at handle hos en netbutik, der har levering om lørdagen. Derfor er vi glade for nu at kunne tilbyde denne leveringsmulighed til netbutikkerne.”

Vi håber, du får god gavn af Post Danmarks nye service, når den lander i din landsdel.